Una malgratenca, a la Copa de Gimnàstica de Mallorca

foto: marinagonzalez.com

foto: marinagonzalez.com

L’atleta malgratenca Marina Gonzàlez ha estat seleccionada per a participar a la Mallorca Gym Cup. Es tracta d’un esdeveniment esportiu a nivell europeu que se celebra al llarg d’aquest cap de setmana. Gonzàlez haurà competir al costat de gairebé 300 gimnastes més vinguts de països com els Estats Units, Alemanya, França, Dinamarca, Argentina, el Regne Unit i l’estat espanyol.

Aquest certamen de gimnàstica artística femenina és el primer d’aquestes característiques que s’organitza a Europa i pretén convertir-se en un referent a tot el món. Inclou competició, activitats de formació i una mostra dedicada a aquesta modalitat esportiva.

Marina Gonzàlez té 14 anys d’edat. S’inicia en el món de la gimnàstica artística amb set. Des d’aleshores, els seus progressos l’han anat convertint en una atleta destacada en les diferents competicions on ha participat.

Anuncis