Garantint una bona gestió de la comunitat de veïns

escala-pisos-20022017La gestió d’una comunitat de veïns no és feina fàcil. Sovint, a molts propietaris se’ls planteja una tasca feixuga i complicada que han de dur a terme combinant-la amb el seu dia a dia. És per això, que els professionals recomanen que aquestes gestions es facin amb l’ajuda d’un bon administrador de finques.

Alícia Fontrodona, de KF Malgrat Gestions, explica que els administradors s’encarreguen de visitar les comunitats de veïns de manera habitual. Ho fan per detectar que no s’hagi produït qualsevol tipus de problema i garantir el bon funcionament de la comunitat. Una altra de les tasques que realitzen professionals com KF Malgrat Gestions és el cobrament dels rebuts, preparar el pla de despeses i interessos i realitzar el balanç econòmic anual.

En resum, “el que fem és tenir cura del bon desenvolupament de la gestió de la comunitat amb l’objectiu de garantir i mantenir una bona convivència veïnal”, manté Alícia Fontrodona.

Anuncis