Enllesteixen les obres de la rotonda de Can Palomeres

rotonda-can-palomeres-21022107Aquesta setmana s’han donat pràcticament per finalitzats una part dels treballs que s’estan realitzant a la rotonda de Can Palomeres, a l’entrada sud de Malgrat de Mar. Tot just aquest dimarts, operaris de l’obra s’han estat encarregant d’enllestir diversos detalls menors del projecte. Les tasques dels darrers dies permetran obrir amb total normalitat la zona al trànsit de vehicles.

Pel que fa al monument que ha de presidir la rotonda, una construcció dedicada al passat miner del municipi, la regidora d’obra pública, Mireia Castellà (JxM), ha indicat que es farà, tal i com estava previst. “Estem a l’espera de la valoració econòmica dels treballs interns a la rotonda per tirar-ho endavant”, ha assenyalat Castellà.

Les obres de la rotonda de Can Palomeres van començar a principis del mes de novembre. Han consistit bàsicament en doblar la seva amplada, sobretot per facilitar les maniobres dels camions de gran tonatge. També s’han millorat les voreres de la zona i s’han creat illetes per afavorir la circulació de vehicles.