Dones davant i darrera la càmera

foto: professor falken

foto: professor falken

“Amb ulls de dona” és el nom que rep l’exposició de fotografies programada a Malgrat de Mar amb motiu del dia de la dona treballadora. Es podrà visitar la setmana del 8 de març a la biblioteca La Cooperativa, al carrer Desclapers.

Aquesta exposició pretén convertir les dones de Malgrat de Mar en màximes i úniques protagonistes, tant davant com darrera la càmera. En aquest sentit, la secció local d’Esquerra, que és qui organitza l’acte, ja ha convidat les dones del municipi a participar-hi “fent fotos de dones, dones del nostre poble, i sempre i tot, vist pels nostres ulls, ulls de dona”.

“Amb ulls de dona” s’ha previst que s’inauguri el dia 7 de març. L’acte anirà acompanyat d’una taula rodona on es debatrà a l’entorn la temàtica dona i treball.

Anuncis