Punt de recollida selectiva exclusiu per als comerciants

selectiva-23022017A l’aparcament de la plaça Catalunya s’hi ha instal·lat un espai per a la recollida selectiva. Es tracta d’una zona exclusiva per als establiments d’una part del carrer Ramon Turró. La mesura s’ha dut a terme amb l’objectiu de facilitar i ordenar el servei porta a porta als comerciants d’aquesta zona del municipi ja que com es feia fins ara presentava certes dificultats. Els botiguers hi podran deixar l’orgànica, vidre, paper i cartró.
L’espai s’ha senyalitzat amb una tanca elaborada amb un nou tipus de plàstic reciclat, que és més fàcil de netejar i no es fa malbé.

Des del consistori s’ha subratllat que aquesta àrea de recollida selectiva és d'”ús exclusiu comercial”. En cas que l’utilitzi algun particular, a aquest se’l pot sancionar amb una multa de fins a 300 euros.

Anuncis