El govern local vol una gestió directa de Els Fesolets

els-fesoletsDes de fa deu anys, una empresa privada és l’encarregada de gestionar els serveis que ofereix la llar d’infants municipal Els Fesolets. El contracte expira en breu i des del consistori s’ha confirmat la intenció que la gestió passi a partir d’ara a ser 100% municipal. És a dir, seria l’ajuntament qui gestionaria de manera directa l’escola bressol. Un fet que es podria consumar de cara al curs escolar 2019-2020. Veus del govern han apuntat que el canvi comportaria millores en les condicions laborals de les treballadores del centre i la implantació d’un “projecte educatiu més ampli”, entre d’altres.

El consistori ha convocat els familiars, direcció i professorat del centre a una reunió per exposar-los els detalls de la seva intenció. La trobada està prevista inicialment per aquest dimecres dia 1 de març.

La llar d’infants municipal Els Fesolets es va inaugurar oficialment l’any 2007.

Vols rebre les notícies de elmalgratenc.cat via WhatsApp? Fes clic aquí

Anuncis