Malgrat Nord tindrà la seva diagnosi

malgrat-nord-aireL’actual govern de Malgrat de Mar, ha decidit seguir les passes del seu antecessor i donarà continuïtat a la diagnosi del barri Malgrat Nord. L’anàlisi de la zona, prevista inicialment per a finals d’any, es va haver d’aturar degut als prolegòmens relacionats amb la moció de censura.

La diagnosi a Malgrat Nord, doncs, es reiniciarà el pròxim mes de març. Inclourà una radiografia sobre els espais públics, equipaments, habitatges, comerços, comunitats de veïns, moviment associatiu, serveis municipals i la relació del veïnat amb el municipi. El treball el realitzaran sobre el terreny tècnics de la Diputació de Barcelona, que és l’ens que finança el projecte.

L’anàlisi ha de permetre determinar les accions que s’hauran de desenvolupar en futur amb l’objectiu de millorar i dinamitzar el barri.

A finals del mes de gener Malgrat Nord va celebrar una assemblea ciutadana, on s’hi van tractar aspectes com la manca de civisme, la brutícia, la seguretat ciutadana i la manca d’activitats. Ivan del Río, un dels membres de la taula de treball d’aquesta assemblea, ha valorat positivament el fet que es reprengui l’avaluació per part d’experts a Malgrat Nord. Del Río ha subratllat que amb un debat entre veïns no n’hi ha prou per solucionar les diferents problemàtiques al barri. La diagnosi “és la base per conèixer els problemes reals de la zona”, ha remarcat.

Anuncis