Reformes al cementiri de Malgrat de Mar

cementiri-27022017Malgrat de Mar continua les tasques d’ampliació i reforma del seu cementeri municipal. Aquest dilluns, s’han iniciat les obres per a substituir els nínxols vells per uns de nous a la part antiga de les instal·lacions. Els treballs també inclouen posar-ne més, 95 en total. A més, s’ha previst instal·lar-hi una escala amb plataforma, una antiga demanda dels visitants del cementiri i que permetrà millorar la seva seguretat.
Aquests treballs es trigarà en fer-los uns dos mesos. El seu cost és de més de 66.000 euros.

Prèviament a aquest treballs, ha tingut lloc la gestió i la retirada de les despulles dels nínxols afectats. Una tasca que s’ha fet davant els familiars que així ho han requerit. Aquestes despulles tornaran al seu nínxol corresponent un cop finalitzin les obres d’ampliació.