Més regidors, menys despesa

foto: premsa ajmalgrat

foto: premsa ajmalgrat

El govern local ha exposat les dedicacions i sous que tindran l’alcaldessa i els regidors durant el que queda de mandat polític a Malgrat de Mar. Del còmput total, en destaca la reducció de la despesa de les retribucions, que és de 22.000 euros menys respecte l’anterior equip de govern. Pel que fa a les dedicacions s’han reduït les de caràcter exclusiu, augmentant així el nombre de regidors i regidores a temps parcial. L’alcaldessa i el regidor d’esports mantindran la jornada completa, mentre que la resta de membres del govern -7 en total- treballaran a temps parcial, amb sous que oscil·len entre els 1.107 i els 1.785 euros mensuals. La regidora de la CUP, Núria Casajuana, només cobrarà per assistències a les juntes de govern, plens i comissions informatives. En relació al sou que percebrà l’actual alcaldessa serà exactament el mateix que el del seu antecessor, 50.000 euros bruts l’any.

Les retribucions s’han establert en base al codi ètic de cada partit i sense traspassar el topall màxim establert per la llei, segons el govern local. Les xifres s’han aprovat aquest dijous, en el decurs de la sessió plenària celebrada al consistori malgratenc.

Anuncis