Detenen tres individus per un robatori i una agressió

Segons fonts de la policia, tres individus, de nacionalitat magrebina i veïns de Pineda de Mar, han estat detinguts a Malgrat de Mar per un robatori amb violència i una agressió amb arma blanca.

Els fets han tingut lloc aquest passat divendres al voltant de la mitjanit. En primer lloc, els tres individus haurien colpejat un jove, veí del municipi, al carrer Sant Esteve, molt a prop de l’estació, per robar-li el telèfon mòbil, la cartera i la jaqueta. Poc després, i per causes que es desconeixen, al carrer d’en Blanch haurien protagonitzat una baralla amb una altra persona, a qui haurien clavat dues punyalades amb un tornavís. La víctima, resident a Malgrat de Mar, només ha patit ferides de caràcter lleu i ha estat atès al lloc del succés, segons la policia. Els tres individus han estat detinguts. Dos al mateix lloc de la baralla. La detenció del tercer s’ha produït més tard a l’avinguda dels Pins, després d’una batuda policial per cercar-lo.

Els detinguts es troben engarjolats a les dependències de la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Pineda de Mar, que és qui s’ha fet càrrec del cas.

Anuncis