A presó els autors d’un apunyalament amb un tornavís

El jutge ha decretat presó preventiva, en espera que se celebri el judici, per als detinguts en relació al robatori i l’agressió que van tenir lloc a Malgrat de Mar aquest passat divendres dia 3 de març. Un d’ells ha ingressat en un centre de menors. Als tres individus se’ls acusa de robatori amb violència i temptativa d’homicidi.

Divendres a mitjanit, tres homes van estomacar un jove per robar-li el telèfon mòbil, la jaqueta i la cartera. El robatori es va produir al carrer Sant Esteve, prop de l’estació. Més tard, els mateixos individus es van barallar, per causes que es desconeixen, amb un altre home al carrer d’en Blanch. Durant la batussa, li van assestar dues punyalades amb un tornavís. L’agredit, un veí del municipi, va poder ser atès en un primer moment al lloc del fets. Poc després se’l va traslladar a l’hospital, on continua ingressat. L’home està estable i fora de perill, segons ha informat la policia.