La urbanització de l’avinguda Barcelona, passat l’estiu

L’inici de les obres per urbanitzar el tram pendent de l’avinguda Barcelona -des del carrer Ausiàs March fins l’avinguda Colom- començaran el mes d’octubre, un cop passat l’estiu. Així s’ha decidit des del consistori malgratenc amb la finalitat que els treballs no coincideixin de ple amb la temporada turística, que és a tocar. La mesura s’ha hagut de prendre pràcticament de manera obligada, per evitar problemes de mobilitat a la zona i després de detectar i corregir diversos errors en el projecte inicial, redactat per l’empresa que s’ha d’encarregar dels treballs.

La regidora d’Urbanisme, Mireia Castellà (JxM), ha explicat que durant el mes de gener l’equip tècnic municipal es va adonar que la línia d’urbanització afectava vàries propietats com un hostal i unes tanques. Castellà ha atribuït l’errada a l’ús de la base del cadastre i no l’estudi topogràfic. La regidora també ha manifestat la intenció del consistori de posar una reclamació a l’empresa encarregada del projecte pels danys causats.

Les obres per urbanitzar el tram final de l’avinguda Barcelona començaran un any més tard del que s’havia anunciat inicialment. S’ha previst que durin uns tres mesos i tenen un cost d’un milió i mig d’euros. Al llarg dels pròxims dies es comunicarà la decisió als veïns afectats.