30 secrets de Jaume Turró Andersen

El gelater malgratenc, Campió d’Espanya de Gelateria l’any 2012, ha publicat un llibre on es detallen les passes que s’han de seguir per a poder elaborar els millors gelats. En concret, es tracta d’una publicació didàctica adreçada estrictament als professionals del sector que volen iniciar-se en aquest món. Jaume Turró fa una acurada selecció d’una trentena de gelats i sorbets imprescindibles en els aparadors d’una gelateria, pensats per satisfer els paladars més exigents. Algunes de les receptes que revela el gelater malgratenc estan elaborades amb productes de la zona on viu i treballa. Per tant, s’hi poden trobar gelats creats amb maduixes i gerds de la comarca del Maresme, entre d’altres.

“30 helados imprescindibles” s’ha presentat recentment a Madrid, durant una fira dedicada a la gelateria. L’obra està publicada en castellà, però també en anglès ja que es preveu fer-ne una distribució a nivell mundial.

nuria-nov-2016