Els diners per Can Palomo no es perden

A través d’un comunicat, el govern quatripartit de Malgrat de Mar ha sortit al pas en relació al possible trencament de les negociacions per la compra de Can Palomo. Una informació que avançava elmalgratenc.cat aquest divendres.

En primer lloc, l’equip de govern ha volgut deixar clar que no és el consistori “qui tria la data de pagament sinó que aquesta ve marcada pels tràmits administratius obligatoris”. Després, indica que si la finca “no s’acaba comprant serà perquè la propietat es fa enrere perquè no assumeix el calendari administratiu d’obligat compliment“.

En el comunicat, el govern local acusa l’exalcalde del municipi, el socialista Joan Mercader, de “generar falses expectatives de cobrament” ja que va prometre a la propietat avançar-los una part dels diners del preu de la finca a principis d’any, tot i ser coneixedor que el procediment administratiu no ho permetia.

Finalment, el quatripartit subratlla que els 800 mil euros aportats per la Diputació de Barcelona i que havien de servir per pagar part del preu total no es perden. El govern diu que estan inclosos en una línia de “suport i assistència als governs locals, i els diners provinents d’aquestes meses admeten diversos usos que siguin d’interès general”.

Anuncis