Anul·laran el ROM per fer-ne un de nou

foto: premsa ajmalgrat

El govern quatripartit de Malgrat de Mar té previst derogar l’actual Reglament d’Organització Municipal. És a dir, l’anul·larà per fer-ne un de nou. Segons el govern, el reglament en vigor, que consideren obsolet, no es va redactar amb el consens de totes les forces polítiques amb representació municipal, així com amb la ciutadania.

La intenció del govern és redactar un nou ROM amb la implicació del “major nombre de participants de totes les sensibilitats polítiques, i de retruc socials i econòmiques”. Des del govern també s’ha volgut deixar clar que el nou reglament no afectarà els drets polítics dels grups a l’oposició. En aquest sentit, s’ha manifestat que no es limitaran les intervencions, les mocions o els precs durant el ple.

La derogació del ROM es debatrà aquest dijous dia 16 en el decurs de la sessió plenària que tindrà lloc al consistori.

Anuncis