Detenen un rodamón que havia amenaçat una família

Aquest passat diumenge a la nit, una parella i els seus dos fills, ambdós menors d’edat, sortien del restaurant adjacent al Parc Francesc Macià de Malgrat de Mar, a l’avinguda Costa Brava. Segons han relatat els afectats a través de les xarxes socials, un rodamón se’ls va acostar per demanar-los una cigarreta, que no tenien. Degut a la negativa, l’home va començar a proferir-los crits, insults i amenaces. Davant la situació, la família va haver de mig fugir espantada i allunyar-se de l’individu per evitar que l’ensurt anés a més.

L’endemà mateix, aquest dilluns a la tarda al voltant de les cinc, agents de la Policia Local de Malgrat de Mar han detingut l’autor de les amenaces. Una detenció que s’ha produït en el decurs d’una identificació rutinària, després que la policia -coneixedora dels fets anteriors- comprovés que sobre l’home hi pesava una ordre de detenció del jutjat. El rodamón ha passat la nit a la garjola de la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Pineda de Mar. Aquest dimarts al matí se’l traslladarà al jutjat d’Arenys de Mar per posar-lo a disposició judicial.

El detingut és un habitual dels carrers, places i parcs del municipi. En diverses ocasions ha provocat fets similars. Es tracta d’una persona que en cap cas ha volgut acceptar o ser atesa pels serveis socials i sempre ha rebutjat l’ajuda que se li ha ofert, segons s’ha manifestat des del consistori.

Anuncis