Insatisfacció per les vendes entre paradistes del mercat

Una part dels paradistes del mercat setmanal del dijous de Malgrat de Mar han manifestat la seva preocupació pel poc volum de vendes que experimenten des de fa una llarga temporada. Aquest grup de marxants, ha explicat que cada vegada s’hi acosta menys gent a comprar. Un fet que atribueixen a diverses causes com la seva ubicació ja que es troba allunyat del municipi i propicia que el públic no hi vagi. Els paradistes reconeixen, però, que aquesta és una situació que només es viu a partir del mes d’octubre. “En època turística l’afluència de compradors és bona degut a la presència de visitants de fora del municipi”, han assegurat.
Per a solucionar la problemàtica, aquests paradistes proposen que a l’hivern es traslladi el mercat setmanal a zones més pròximes al nucli urbà com l’avinguda Mediterrània o que s’hi annexioni el de la verdura, instal·lat a l’aparcament de la plaça Catalunya.

El regidor de Mercats, Miquel Ruiz, ha entomat aquestes manifestacions assegurant que la majoria de paradistes li han mostrat la seva satisfacció amb la ubicació del mercat. Ruiz també ha reiterat que el trasllat de l’activitat al municipi és pràcticament impossible degut als problemes de mobilitat que comportaria. “El nombre de parades ha crescut molt i això dificulta on posar-les”, ha indicat. Miquel Ruiz ha assenyalat que “en principi no es mourà”.

En l’actualitat, el mercat setmanal del dijous aplega unes 124 parades. El de la fruita i la verdura el formen 23 aproximadament.

Anuncis