Els Bombers acompanyaran els ciutadans a donar sang

El pròxim dia 25 de març, s’organitza a Malgrat de Mar una nova campanya de donació de sang. Aquesta n’és una de ben especial ja que hi col·laboren els Bombers Voluntaris del municipi. Ells seran els encarregats de dur a terme el reclam entre la població. Els Bombers s’instal·laran al Parc Francesc Macià amb alguns dels seus vehicles al llarg de tota la jornada, a partir de les deu del matí i fins al migdia. També hi seran a la tarda. Els acompanyaran membres del Banc de Sang i Teixits de Catalunya, que vindran amb una unitat mòbil on s’hi podrà donar sang.

“Els Bombers t’acompanyen a donar sang” és una campanya que es realitza a tot Catalunya. Coincideix amb l’època de l’any en la que baixen les donacions de sang. Es realitza per recollir-ne abans de les vacances de Setmana Santa i, al mateix temps, conscienciar els ciutadans sobre la necessitat de fer-ho durant tot l’any.

Anuncis