El govern “endreçarà” la comunicació corporativa

El govern quatripartit de Malgrat de Mar ha contractat els serveis d’un assessor extern en comunicació. La intenció és “endreçar” les diferents eines corporatives d’informació pública de què disposa actualment el consistori. L’expert elaborarà una diagnosi per millorar els aspectes negatius, i reforçar-ne els positius, que utilitzen els diferents departaments de l’ajuntament per a informar i interactuar amb els usuaris.

Durant el ple d’aquest passat dijous, el regidor de Comunicació, Ramir Roger (Esquerra), ha puntualitzat que el document servirà per “marcar les pautes en línies de comunicació que volem implementar”.

Des de l’oposició, s’ha criticat les formes de contractació del servei, que s’ha fet de manera directa i sense sol·licitar altres pressupostos “per comparar”. El portaveu del PSC, Joan Mercader, després d’indicar que la llei ho permet ja que es tracta d’una contractació menor -és a dir, no superior a 18 mil euros- ha demanat explicacions al govern, així com els motius pels quals s’ha sol·licitat l’assessorament. El regidor de Comunicació s’ha defensat explicant que la situació ho requeria. “Després d’una moció de censura, no és una situació normal i creiem que s’havia d’ordenar tot el tema de comunicació”, ha matisat Ramir Roger.

L’assessor en comunicació desenvoluparà la seva feina durant un període de 4 mesos i cobrarà al voltant de 9 mil euros.

Anuncis