Montmeló escalfa motors a Malgrat de Mar

Entre els socis del Club Tennis Malgrat hi ha un munt d’aficionats a la Fórmula 1 i Motos GP. Aquest ha estat motiu més que suficient com per a organitzar un torneig de pàdel a les instal·lacions del club amb el circuit de Montmeló com a teló de fons.

La competició s’ha disputat al llarg de quatre dies, de dijous 16 a diumenge 19 de març. Els participants s’han dividit en 6 categories, que s’han jugat per parelles en les fases de lligueta i eliminatòria. L’activitat esportiva ha reunit un total de 160 esportistes. Una xifra rècord, s’ha subratllat des de la direcció esportiva del club. “El torneig ha superat totes les expectatives. Fins i tot, ens hem vist obligats a tancar inscripcions per a participar-hi dues setmanes abans del torneig”, s’ha apuntat. “Estem satisfets per l’alta participació i el bon ambient que s’ha viscut durant el torneig”, s’ha assenyalat des del Club Tennis Malgrat.