Nova crida als veïns de l’eix Passada-Girona

Els veïns dels carrers Girona i Passada de Malgrat de Mar estan convocats a una nova reunió informativa. La trobada està prevista per al pròxim dilluns dia 27 de març i es farà a la capella de l’Antic Hospital, a dos quarts de nou del vespre.

La reunió girarà al voltant de dos temes: la solució a les inundacions que pateixen alguns trams d’aquests carrers durant episodis de pluja intensa i la circulació de vehicles. Ambdues qüestions s’abordaran amb la presència de la regidora d’Urbanisme Mireia Castellà.

Des de fa uns anys, el veïnat d’aquests carrers manté un pols amb el consistori amb l’objectiu de solucionar diverses problemàtiques que afecten la zona. Els veïns reclamen millores en la recollida de les aigües pluvials, un nou pla de mobilitat i un informe sobre el grau de contaminació acústica i atmosfèrica, entre d’altres.