Somriures a canvi de sang

Una trentena d’alumnes, d’entre 14 i 15 anys d’edat, de 3r d’ESO de les Escoles Fonlladosa de Malgrat de Mar han posat en marxa una campanya de donació de sang. L’Ainhoa, l’Albert i la Laia han explicat que la iniciativa va ser l’escollida entre vàries propostes relacionades amb serveis a la comunitat. El projecte es va iniciar durant el curs passat, durant el qual “hem rebut el suport del professorat, però bàsicament ens hem hagut d’organitzar nosaltres mateixos”, han subratllat. Per fer realitat la campanya s’ha comptat amb el Banc de Sang i Teixits de Catalunya, que és qui ha format els joves en l’organització d’esdeveniments d’aquestes característiques.

Els alumnes de 3r d’ESO del Fonlladosa també hi han involucrat la resta de nois i noies del centre educatiu. En aquest sentit, mesos enrere es va dur a terme un concurs a l’escola per triar el lema i el logotip de la campanya. A més, de manera paral·lela, s’han organitzat activitats dedicades a la sensibilització entre els ciutadans com xerrades i tallers, que es faran tant a l’escola com al carrer.

Diversos comerciants i negocis de Malgrat de Mar s’han sumat a la campanya. Ho han fet col·locant cartells de promoció en els seus aparadors.

La recollida de sang tindrà lloc dimecres dia 4 d’abril. Es farà a les instal·lacions de les Escoles Fonlladosa, des de les 15.30 h fins a les 19.30 h. Els seus promotors prometen que, per cada gota de sang, els donants rebran els seus millors somriures.

Anuncis