Busquen també a Malgrat de Mar la veïna de Pineda desapareguda

Continuen buscant la veïna de Pineda de Mar desapareguda el dia 18 de març, al migdia. El radi de recerca s’ha ampliat fins a Malgrat de Mar ja que una de les darreres vegades on se la va veure va ser una benzinera del municipi, tal i com certifiquen les imatges de les càmeres de seguretat facilitades per la policia. La crida per localitzar-la s’ha fet extensiva a Barcelona i Gavà, llocs on la dona havia residit temps enrere.

Familiars i amics han penjat cartells amb la fotografia i les dades de la desapareguda en diverses poblacions veïnes com Malgrat de Mar. També s’ha difós la informació a través de les xarxes socials. Les darreres hores, la policia ha activitat un nou dispositiu de recerca a la zona d’Hortsavinyà i el Montengre i del qual en formen part gossos ensinistrats i un helicòpter.

Justina Muñoz Barba té 68 anys d’edat. Pateix desorientació i demència, segons ha indicat la família. En el moment de la seva desaparició portava una jaqueta de color morat, botes altes de color gris i un mocador penjat al coll. Se la va veure dissabte passat a Malgrat de Mar preguntant per l’ambulatori de Pineda.

Anuncis