La Mitja Marató travessa Malgrat de Mar

Aquest diumenge dia 26 de març, se celebra una nova edició de la Mitja Marató Costa Barcelona-Maresme. Està considerada com una “de les més ràpides del territori català” i consta d’un total de 21 quilòmetres. A la cursa hi participaran uns 1.500 corredors, que iniciaran el recorregut a Calella per continuar-lo a les poblacions de Pineda de Mar, Santa Susanna i Malgrat de Mar.

Degut a la celebració de la prova hi haurà talls de carrers, que comportaran diverses afectacions al trànsit al llarg de tot el matí. Els atletes de la Mitja Marató travessaran Malgrat de Mar pel Passeig Marítim, l’avinguda Països Catalans, els carrers Joan Maragall, Fonlladosa i del Carme, el camí del Pla i el de la Pomereda, el Passatge de les Ànimes, els carrers Llibertat i Sant Esteve i, un cop més, el Passeig Marítim.

Anuncis