Els Bombers acompanyen 49 voluntaris a donar sang

foto: N.G.

La campanya de donació de sang promoguda pels Bombers Voluntaris -“Els Bombers t’acompanyen a donar sang”- ha aconseguit 49 donacions a Malgrat de Mar. L’acte ha tingut aquest passat dissabte al parc Francesc Macià i s’ha desenvolupat amb la col·laboració de la Unitat K9 de la Policia Local i diverses entitats culturals, entre d’altres. També s’hi ha instal·lat un castell inflable per als infants. Al llarg de la jornada, els bombers han realitzat l’excarceració d’un vehicle.

Des del cos de bombers s’ha reconegut la poca afluència de voluntaris a l’acte. Un fet que s’ha atribuït al mal temps, que ha predominat sobretot al matí, i a la proximitat d’una altra campanya de donació sang al municipi. Tot i això, els Bombers han agraït les donacions i s’han mostrat satisfets per l’activitat.

Anuncis