Busquen noies per crear un equip de futbol sala

foto: Diario de Castilla

L’Interesportiu Malgrat CFS cerca noies nascudes entre els anys 2002 i 2008 amb l’objectiu de crear un equip de futbol sala femení. “El mes de juliol ens vam incorporar els nous membres de la junta directiva i es van posar en marxa algunes de les accions previstes”, ha indicat Manel Gómez, president del club. Una d’aquestes accions era la d’omplir el buit existent pel que fa a un equip de futbol sala femení.

La crida es va començar a fer tot just fa un mes, bàsicament a través del boca-orella. “Estem sorpresos per la resposta. Ens hem vist desbordats”, ha emfatitzat Gómez. De moment, ja s’han presentat 24 noies, a qui poc a poc se les anirà introduint en aquesta pràctica esportiva. Tot i ja comptar amb un nombre suficient, les portes del club continuen obertes per a totes aquelles noies que estiguin interessades en formar part de la secció femenina de futbol sala de l’entitat.

El club i les noies afronten el repte amb optimisme i ja esperen poder competir en breu dins el grup de la Federació Catalana. Un fet que es podria produir la pròxima temporada amb la creació de les categories femení base i cadet juvenil.

kfmg-10022017

Anuncis