Voluntat d’entesa entre veïns i govern

imatge del carrer Passada

Veïns dels carrers Passada i Girona de Malgrat de Mar han mantingut una trobada amb membres del govern local. Durant la reunió s’ha exposat en quin estat es troben les accions endegades per a solucionar algunes de les problemàtiques del veïnat com les inundacions quan plou i la mobilitat a la zona.

En relació a les inundacions als carrers, la regidora d’Obra Pública, Mireia Castellà, ha traslladat als veïns que s’està treballant en un estudi hidrogràfic, que inclou tres opcions per resoldre la situació. “En aquests moments manca determinar quina de les propostes seria la més favorable”, ha indicat Castellà. Una explicació que ha estat ben rebuda per part de l’associació, tal i com ha assegurat la seva presidenta Núria Girons.

Pel que fa al trànsit de vehicles a la zona, Castellà ha explicat als veïns que s’està a l’espera de finalitzar el pla de mobilitat -encarregat a la Diputació de Barcelona- i que en breu es posarà en marxa un procés de participació ciutadana on els afectats podran aportar les seves idees. En aquest aspecte, la presidenta de l’associació Eix Passada-Girona, ha abraçat la proposta del consistori, però ha subratllat que no acceptaran cap pla de mobilitat imposat. “El volem consensuat”, ha recalcat Núria Girons.

La trobada entre els membres del consistori i l’associació de veïns Eix Passada-Girona ha tingut lloc aquest passat dilluns al vespre, a la Capella de l’Antic Hospital. Hi han assistit una quarantena de persones. La presidenta de l’entitat ha volgut agrair la presència de tots els presents a l’acte, així com el suport rebut. Per la seva banda, la regidora Mireia Castellà ha qualificat la reunió com a molt satisfactòria.