Els veïns decidiran com ha de ser la plaça Maristany

Aquest dimecres al matí, operaris de la brigada municipal canviaven la canonada que proporciona aigua a la font de la plaça de la Família Maristany, ubicada entre l’avinguda Mediterrània i els carrers Badalona i Caracas. Uns treballs que alguns usuaris de l’espai han aprofitat per reiterar l’antiga demanda de millores a la zona. En aquest sentit, diversos pares han tornat a denunciar que a la plaça hi ha elements de ciment que poden resultar perillosos per als infants. També han expressat el seu malestar pel manteniment que s’hi fa. Diuen que és insuficient.

La portaveu del govern municipal, Neus Serra (PDeCAT), ha assenyalat la intenció del nou equip polític de remodelar la plaça. Abans, però, s’haurà de revisar el projecte existent i després sotmetre’l a un procés de participació ciutadana, on els veïns de la zona hi podran aportar els seus suggeriments. La portaveu del govern també ha subratllat que l’actuació a la plaça de la Família Maristany està estretament lligada a la diagnosi que s’està desenvolupant actualment al veïnat de Malgrat Nord.

Neus Serra ha volgut anar més enllà i ha revelat que el govern local està treballant en un projecte per remodelar diverses zones infantils al municipi. Serra ha posat d’exemple el parc de Can Campassol, on es preveu eliminar la sorrera i canviar els elements de joc. “Cal millorar aquests espais a tot Malgrat. Fer-hi un manteniment més acurat i millorar els protocols de neteja. Ho estem planificant”, ha assegurat Serra.