La Shopping Night ja camina

foto: ajmalgrat

Malgrat de Mar ja ha fixat en el calendari d’activitats el dissabte dia 20 de maig. Es tracta de la data prevista per a celebrar una nova edició de la Shopping Night. Enguany serà la tercera vegada que al municipi aterra aquest esdeveniment dedicat a la promoció del comerç local.

Aquesta setmana, una vintena de comerciants s’han reunit amb la regidora de Turisme i Comerç i amb l’empresa Malgrat Turisme per començar a detallar alguns dels aspectes relacionats amb la Shopping Night. El president de l’Associació de Comerciants de Malgrat, Francesc Cano, ha manifestat que afronten els preparatius “il·lusionats i amb moltes ganes de treballar”. Cano ha afegit que es tracta d'”una iniciativa ideal per a donar a conèixer els establiments de Malgrat de Mar”.

D’altra banda, la regidora de Turisme i Comerç, Ester Martínez (ERC), després de remarcar que “la Shopping Night és una activitat que agrada a la gent”, ha avançat que per a aquesta nova edició una de les novetats destacades -paral·leles a l’esdeveniment- serà la realització en obert del càsting de models que hauran de desfilar per la passarel·la.

Com en les darreres edicions, la tercera Shopping Night a Malgrat de Mar comptarà amb els flaixos de moda, desfilades, tallers i ofertes i descomptes en comerços i botigues del municipi, entre d’altres.

Anuncis