Detenen un veí de Palafolls per un robatori a Malgrat de Mar

Un home, veí de Palafolls, ha estat enxampat per la Policia Local just després de cometre un robatori en un establiment del carrer Girona de Malgrat de Mar. El lladre havia trencat el vidre de la botiga per endur-se diners en efectiu que hi havia a la caixa enregistradora.
Es dóna el cas, que aquest mateix individu hauria robat poc abans una moto estacionada a la plaça Catalunya del municipi. El vehicle portava adherida una maleta portaequipatges, d’on hauria pispat el que hi havia en el seu interior: dos cascs i uns guants, que han estat recuperats per la policia.

Els fets han tingut lloc a primera hora d’aquest passat dijous, entre les cinc i les sis del matí. Al detingut, de qui no consten antecedents, se l’acusa d’un robatori amb violència i de furt d’ús de vehicle.

Anuncis