Pressió policial al consum d’alcohol i drogues entre conductors

imatge d’arxiu

Durant aquest cap de setmana, la Policia Local de Malgrat de Mar i els Mossos d’Esquadra han desplegat un dispositiu conjunt de prevenció de consum d’alcohol i drogues entre conductors de vehicles. En concret, el control s’ha dut a terme la nit de divendres a dissabte -de les 23 h a les 6 h- en punts d’entrada i sortida del municipi com les avingudes Colom i Països Catalans i el Passeig Marítim, algunes les principals vies per accedir a la zona d’oci nocturn de Malgrat de Mar.

El dispositiu ha donat com a resultat 10 positius en alcoholèmia i 4 en drogues. La policia també ha denunciat 6 persones per tinença de drogues i una altra per possessió d’armes -una navalla-. A un dels conductors aturats se l’ha imputat per conduir amb el permís retirat per ordre judicial.