Un robatori impedeix començar amb normalitat les obres de l’escullera

Al retard que ja acumula la construcció de l’escullera al tram de platja afectada pels temporals de principis d’any, ara se li ha de sumar el robatori que ha patit l’empresa encarregada dels treballs. Un fet que ha impedit que comencessin amb normalitat.

Segons ha explicat un dels responsables de les obres, durant aquest cap de setmana un grup d’individus els ha pispat les bateries de tots els vehicles pesats. En concret, se’ls han endut un total de 16 bateries que pertanyen a vàries màquines i camions, tots ells de gran tonatge i que s’usen habitualment per a construccions d’aquesta envergadura. El material robat, segons l’empresa, està valorat en gairebé 6.000 euros. Des de l’obra es té la certesa que es tracta de més d’un individu ja que les bateries “són molt pesants i es necessita com a mínim dues persones per a carregar-les”.

El robatori ha comportat, doncs, que les obres s’iniciessin a mig gas, en espera de l’arribada de les noves bateries i vehicles que permetessin continuar els treballs de l’escullera a Malgrat de Mar. De fet, aquesta tarda de dilluns moltes d’aquestes màquines encara estaven aturades.

Els fets han estat denunciats als Mossos d’Esquadra, que investiguen el cas.

Anuncis