Instal·laran taquilles a la platja per evitar robatoris

foto: Google

Aquest estiu, la platja de Malgrat de Mar comptarà amb un nou servei adreçat als banyistes. Es tracta d’unes taquilles on hi podran deixar objectes com mòbils, claus, rellotges… La seva instal·lació permetrà donar tranquil·litat als usuaris de la platja ja que tindran un espai segur on deixar-hi les seves pertinences mentre gaudeixen d’una estona de sol i bany.

Les taquilles estaran ubicades a la platja de l’Astillero, una de les més freqüentades del municipi. N’hi haurà una setantena, totes instal·lades en un mòdul especialment adaptat per a l’ús en platges. El mòdul porta incorporades plaques solars i les taquilles possibilitaran carregar la bateria del mòbil. A més, el servei ofereix un equipament de primers auxilis.
El sistema per a llogar una d’aquestes taquilles serà de pagament i s’haurà de fer mitjançant targeta de crèdit o bé a través del web de l’empresa que el gestiona.