Teatre a benefici de les persones refugiades

durant l’assaig de l’obra

En el marc de la segona edició de la mostra de Teatre Juvenil de Malgrat de Mar, el grup amateur juvenil Teatre Les Peres torna a pujar damunt l’escenari del Centre Cultural. Ho farà el pròxim dia 22 d’abril a les vuit del vespre amb Trajectes, una adaptació de l’obra original de la companyia madrilenya LaTEAdeTRO.

Trajectes explica la història de nou persones de procedències i passats diversos que afronten el seu futur amb incertesa. Un pretext per parlar, en definitiva, de diferents emigracions que han tingut lloc al llarg de la història de la humanitat.

Per assistir a la representació de l’obra s’ha de fer reserva prèvia. El preu de l’entrada és la voluntat i els diners que es recaptin es destinaran a la plataforma solidària Malgrat Acull.