Eliminaran la sorrera de Can Campassol

El govern de Malgrat de Mar treballa en un projecte per remodelar diverses zones infantils del municipi. El projecte preveu incorpora-hi la planificació d’un manteniment més acurat i millorar els protocols de neteja.

Un dels espais de joc on s’hi farà una incidència especial és el que es troba ubicat al parc de Can Campassol, al carrer de Mar. Des del consistori s’ha expressat que s’eliminarà la sorrera existent i es canviaran els elements de joc destinats als més petits. La mesura ha estat ben rebuda per part de molts pares i mares ja que fa temps, diuen, reclamen accions per millorar aquest espai. D’altres, però, s’han mostrat contraris al canvi. Consideren que els nens “amb la sorra s’ho passen bé”, han assenyalat.

L’estat en què es troben alguns parcs infantils de Malgrat de Mar és una queixa que sovinteja entre molts usuaris, que sempre han manifestat que són poc adequats per als menors i els elements de joc estan trencats o necessiten més manteniment.