El sector turístic, satisfet

Totes les previsions s’han acomplert i Malgrat de Mar ha registrat una ocupació que ha superat el 90%. En alguns casos, fins i tot s’ha hagut de penjar el cartell de complet. Els empresaris i treballadors del sector turístic amb qui ha parlat elmalgratenc.cat, han coincidit en fer una valoració positiva d’aquests dies de Setmana Santa. “Ha estat un no parar”, ha expressat la propietària d’un local de restauració. “Aquest any ha anat molt millor que el passat i s’ha notat a la caixa”, ha assegurat un altre.
Els diferents tornejos esportius que s’han celebrat al municipi, el bon temps i la proximitat amb l’època estiuenca són factors que han afavorit l’afluència de visitants alemanys, italians i holandesos, entre d’altres. Però el turisme que ha tingut més pes aquests dies de vacances -sobretot entre dijous i dilluns- ha estat el de proximitat i el familiar, format per catalans i espanyols.

Tot plegat fa que el sector turístic es miri la temporada estiuenca amb optimisme i preveu repetir una alta ocupació entre els mesos de juny i setembre.

Anuncis