Atropellament mortal a Malgrat de Mar

Una persona ha mort en un accident ocorregut a l’avinguda Colom de Malgrat de Mar. Es tracta d’un home de 87 anys d’edat, natural de la ciutat de Lleó i que es trobava de vacances al municipi. Els fets han tingut lloc aquest dijous, al voltant de les onze del matí.
L’home creuava un pas de vianants quan un vehicle, que circulava sobrepassant la velocitat permesa, l’ha envestit. El conductor del cotxe, un jove de 24 anys i veí de Pineda de Mar, ha frenat unes metres abans per evitar la topada amb la víctima. El temps de reacció, però, ha estat insuficient.

Fins el lloc de l’incident s’hi han desplaçat efectius de la Policia Local, Mossos d’Esquadra i el SEM. A l’home se li han realitzat les maniobres corresponents en aquests casos per intentar estabilitzar-lo. Minuts després, ha mort.

En les proves d’alcohol i drogues realitzades per la policia, el conductor del vehicle ha donat negatiu.

Anuncis