Més de 5.600 vehicles diaris pels carrers Girona i Passada

Segons dades facilitades per la Policia Local, més de 5.600 vehicles circulen cada dia pels carrers Girona i Passada de Malgrat de Mar. Pels veïns de la zona, aquesta xifra evidencia el volum de trànsit -i la conseqüent contaminació acústica i atmosfèrica- que han de suportar constantment. La presidenta de l’associació Eix Passada-Girona, Núria Girons, ha reiterat la necessitat de trobar-hi una solució. En aquest sentit, ha demanat que es contempli l’obertura dels carrer del Carme i Sant Esteve i que es canviï la direcció del Camí Nou. Girons també ha proposat que es potenciï entre els ciutadans l’ús de la bicicleta.
La presidenta de l’entitat veïnal ha volgut matisar que en cap cas pretenen traslladar els problemes derivats del trànsit de vehicles a d’altres carrers. “Volem compartir-ho”, ha subratllat.

Núria Girons ha fet arribar aquesta sol·licitud als responsables de la redacció del nou pla de mobilitat que s’està elaborant al municipi. Ho ha fet en el decurs de la sessió participativa que va tenir lloc aquest passat dijous a l’arxiu municipal. A la jornada hi van assistir una cinquantena de persones, que van poder aportar les seves inquietuds relacionades amb la mobilitat a Malgrat de Mar.

Malgrat de Mar ha previst una nova sessió de treball sobre mobilitat. Serà el pròxim dia 6 de maig.