Obrir la música a tothom

una de les aules de la Contrapunt

Recentment, el regidor de Cultura de Malgrat de Mar ha plantejat la possibilitat de recuperar l’escola municipal de música. Paco Màrquez (CUP), ha manifestat que en l’actualitat s’està estudiant quin hauria de ser el model que s’hauria d’aplicar per tirar endavant la idea. Per a convertir-ho en una realitat, el regidor ha assenyalat que des del consistori es compta amb l’experiència i l’assessorament de l’Aula de Música Contrapunt, amb qui ja s’ha mantingut algunes converses.

Des de la Contrapunt s’ha confirmat la informació. Han volgut subratllar, però, que el projecte tot just es troba en les beceroles i no hi ha res concretat. El plantejament inicial és “establir un conveni de col·laboració en activitats puntuals”, s’ha matisat.

Ambdues parts s’han mostrat coincidents en el fet que cal donar un impuls a l’àmbit musical al municipi amb l’objectiu d’obrir-lo a tothom.

Anuncis