Proposen l’obertura de l’avinguda Mediterrània

el tram final de l’avinguda Mediterrània

Els socialistes malgratencs -a l’oposició- portaran al pròxim ple municipal una moció per demanar l’obertura de l’avinguda Mediterrània. Es tracta d’una actuació contemplada en el Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) de l’any 2005. La mesura permetria la connexió amb el carrer Sant Elm i la millora de la mobilitat de vehicles a Malgrat de Mar.
Pel PSC, la realització d’aquestes obres comportaria, a més, donar continuïtat al carrer Caporal Fradera i servirien per “donar ús a solars municipals que en l’actualitat es troben erms amb la corresponent urbanització d’aquest sector”.

El PSC de Malgrat de Mar sol·licita que s’executi l’obertura abans de finalitzar aquest mandat municipal.

La CUP recorda i critica

Arran la proposta del PSC, la Candidatura d’Unitat Popular -al govern- ha volgut recordar que el mes de novembre de 2015 es va proposar al govern -liderat pels socialistes- “la urbanització de l’avinguda Mediterrània i la seva connexió amb el carrer Sant Elm i ho vam seguir demanant l’any següent”. “Aquesta urbanització la volem, l’hem defensat i la farem (totes)”, s’ha subratllat.

Des de la candidatura també s’han mostrat crítics amb la moció del PSC. Després d’assenyalar que “hi ha projectes de totes, transversals, populars i necessaris” s’ha afegit que “hi ha qui se’n vol apropiar per un tema només electoral, quina vergonyeta de política facilota, antiga i casposa. Masses anys manant que no governant”.

Anuncis