Menys dies de festa major

correfoc durant els actes de MalgrART (foto: E.G.)

La festa major de Sant Roc 2017 de Malgrat de Mar tindrà una durada de sis dies. Així ho ha anunciava la setmana passada el regidor de Cultura, Paco Màrquez (CUP). El fet d’escurçar-la -fins ara en durava 15, segons el programa- respon a la voluntat de concentrar les activitats que s’hi fan amb l’objectiu de dotar-la de més intensitat. La festa major “no és un festival, és una festa major”, ha dit Màrquez.

El canvi ha comportat que el tradicional correfoc organitzat per la colla de diables del municipi s’hagi hagut de traslladar. És a dir, en queda exclòs del calendari de la programació d’activitats. “No ha estat possible incloure-ho dins els 6 dies”, s’ha argumentat des del consistori. L’espectacle, per tant, tindrà lloc el dia 18 d’agost, s’ha indicat.

El festival musical Barraques també s’escurçarà. Enguany passarà a tenir un format de dos dies i es farà l’11 i el 12 d’agost. La mesura afavorirà la qualitat dels grups contractats per a actuar -únicament- la primera nit. La Summer Moguda es manté i protagonitzarà la segona nit de Barraques.

La festa major de Sant Roc de Malgrat de Mar s’ha previst que se celebri de l’11 al 16 d’agost.

Anuncis