El govern local busca, ara, un enginyer

El quatripartit de Malgrat de Mar -JxM, Esquerra, PDECat i CUP- ha aprovat la modificació de l’oferta de treball en què se sol·licitava un director de Serveis Territorials per la d’enginyer. Aquesta persona entrarà a formar part de la plantilla del consistori a través de concurs públic, obert a tothom. El nou enginyer municipal cobrarà uns 40.000 euros bruts l’any.

El passat 2016 es va crear la plaça de director de l’àrea de Serveis Territorials. La persona que ocupés aquest lloc tindria, entre d’altres responsabilitats, la funció de dirigir aquest departament i cobraria al voltant de 87.000 euros l’any. El govern -en aquell moment format per PSC i JxM- va justificar-ho per la “necessitat de reestructurar una àrea que no està funcionant idòniament”. PDECat i PP hi van donar suport. Esquerra i la CUP s’hi van mostrar contraris degut al cost i les formes de la contracció de la plaça.

Anuncis