Les Lloronas enceten temporada a Malgrat de Mar

Principalment dones, vestides de negre i mocador en mà. Les ploramorts sovintejaven els enterraments plorant desconsoladament pel difunt, a qui gairebé ni tan sols coneixien. La seva tasca es va convertir en tota una professió. Amb el pas del temps i de mentalitat, aquesta feina i les ploramorts han desaparegut.
La companyia Les Llorones -Anna Castells, Iona Balcells i Neus Gispert- ret homenatge a totes aquelles dones, professionals del plor. Ho fa en clau d’humor, en petit format i esperant arrencar el riure del públic.

Aquest dissabte a la tarda, en el marc de les activitats programades a MalgratART, la capella de l’Antic Hospital ha estat el lloc escollit per encetar la nova temporada de l’obra, escrita i dirigida per Jaume Viñas. Les Lloronas arriba a Malgrat de Mar després d’un any de trajecte pels escenaris més diversos de tot Catalunya.

Anuncis