El govern promet un nou Passeig Marítim

El govern quadripartit de Malgrat de Mar -JxM, ERC, PDECat i CUP- ha anunciat la reforma del Passeig Marítim. La seva millora parteix del projecte redactat el 2013, que abans s’haurà de revisar i actualitzar ja que “manquen aspectes per nosaltres fonamentals com, per exemple, el carril bici”, s’ha indicat. A més, s’ha assenyalat la necessitat d’avaluar prèviament els materials que s’hauran utilitzar durant els treballs de millora, així com el sistema d’enllumenat, jardineria i mobiliari urbà, entre d’altres.

La reforma del Passeig Marítim de Malgrat de Mar té un cost de més de 6 milions d’euros i s’ha previst finançar-lo amb el superàvit resultant dels anys 2017 i 2018 i a través de les contribucions especials que hauran de pagar els propietaris de finques de la zona. El govern local vol iniciar els treballs de cara al mes d’octubre de 2018, s’hagi resolt o no el projecte pendent per a urbanitzar el tram final de la riera, s’ha subratllat.

Anuncis