S’aprova l’obertura de l’avinguda Mediterrània

En el decurs de la sessió plenària celebrada aquest dijous al vespre, el consistori malgratenc ha acordat l’obertura de l’avinguda Mediterrània. La mesura s’ha aprovat per unanimitat de tots els grups polítics després que el PSC posés damunt la taula la proposta, i que la resta de partits han demanat encapçalar.

L’obertura de l’avinguda Mediterrània permetrà la connexió amb el carrer Sant Elm i facilitarà la mobilitat de vehicles al municipi. L’actuació, que ja es contemplava en el Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) de l’any 2005, també donarà continuïtat al carrer Caporal Fradera i servirà per a urbanitzar solars de propietat municipal ubicats a la zona.

Els grups polítics a l’ajuntament s’han compromès a executar les obres abans de finalitzar aquest mandat.

Anuncis