Quinze persones als tallers sobre mobilitat

Una quinzena de persones han participat en els tallers participatius sobre mobilitat. La jornada ha tingut lloc a les dependències de l’arxiu municipal, aquest dissabte al matí. Durant la sessió de treball, els assistents han abordat tant els aspectes negatius com els positius de l’actual sistema de circulació al municipi. Després, de manera col·lectiva, s’ha debatut sobre els punts anteriors.
Les aportacions d’aquesta quinzena de veïns i veïnes de Malgrat de Mar –entre els quals hi havia representants de diverses associacions locals- es traslladaran a l’empresa encarregada d’elaborar el nou pla de mobilitat, se’n farà una diagnosi i els resultats s’ha previst presentar-los públicament el pròxim dia 18 de maig.
Des del govern s’ha fet una “valoració positiva” d’aquesta sessió de treball sobre la mobilitat a Malgrat de Mar. La regidora Núria Casajuana ha assegurat que es “continuarà amb els processos participatius transversals perquè és així com entenem la política i ho farem perquè volem que arreli al poble”.