El tricu no passarà pel carrer de Mar

El servei turístic del tricu-tricu ja circula pel centre de Malgrat de Mar. També hi fa parada, a la plaça de l’església. El trenet hi passa cada dia, des de fa un parell de setmanes, i ho seguirà fent fins a finalitzar la temporada estiuenca.
La iniciativa es va posar en marxa l’any passat, després d’una demanda promoguda pel sector comercial. L’objectiu principal és atraure els turistes de la zona del Passeig Marítim per potenciar el comerç i la restauració del municipi.

La regidora de Turisme i Comerç, Ester Martínez (ERC), ha assenyalat que enguany s’està estudiant modificar-ne el recorregut. “L’empresa que realitza el servei ha proposat fer una única ruta i més llarga”, ha explicat la regidora. El canvi facilitaria als usuaris baixar del tricu i pujar-hi més tard amb un sol tiquet de viatge.

Una altra de les novetats per aquesta temporada, ha revelat Martínez, seria instal·lar un sistema de megafonia en el tricu que oferiria, en diferents idiomes, informació d’interès relacionada amb Malgrat de Mar.

Pel que fa a la possibilitat de fer passar el tricu-tricu pel carrer de Mar, la regidora ha estat taxativa: “ara per ara no passarà”. Ester Martínez, però, ha deixat la porta oberta al fet que el tricu pugui circular-hi en un futur si en sorgeix la possibilitat.

Anuncis