Zona comercial a Malgrat de Mar. Sí o No?

imatge: Google

Malgrat de Mar podria disposar d’una gran zona comercial. L’espai inclouria restaurants, supermercats, una benzinera i uns magatzems dedicats a la comercialització de material esportiu. El projecte també preveu la construcció d’habitatges. Tot plegat s’ubicaria en els terrenys anomenats sector del carrer Escultor Clarà.

Aquest dimarts, des del consistori s’ha anunciat la intenció de deixar en mans dels ciutadans la construcció d’aquesta zona comercial. Segons el govern, el mes de juliol es farà una consulta popular on també hi podran votar els majors de 16 anys d’edat.

Es dóna el cas, que el passat mes de febrer, en ple debat sobre la moció de censura a l’exalcalde, Joan Mercader assegurava que el projecte de construcció d’aquesta àrea comercial estava tancat. El socialista va indicar, fins i tot, que crearia 200 llocs de treball. Per contra, diverses veus van desmentir que es trobés en una fase tan avançada i que tot just s’havia mantingut contactes amb els promotors interessats en tirar endavant la iniciativa.

Anuncis