Campionat d’hoquei femení a Malgrat de Mar

foto: Igualada Femeni CHP

Aquest pròxim cap de setmana, Malgrat de Mar acollirà el Campionat de Catalunya d’Hoquei Patins en la categoria femení benjamí. El torneig, que enguany arriba a la novena edició, se celebrarà al pavelló d’esports de l’avinguda Tarragona durant els dies 12, 13 i 14 de maig.

El campionat aplegarà un total de vuit equips, provinents de diferents localitats de la geografia catalana. Es tracta dels clubs Hoquei Figueres, CP Monjos, HC Palau “A”, Igualada Femení, CE Vendrell, CP Torrelles, CH Mataró i CH Voltregà.

Més hoquei

De cara als dies 19, 20 i 21 de maig les pistes del pavelló de l’avinguda Tarragona també seran seu d’un torneig d’hoquei patins. En aquest cas, s’hi celebrarà el 7è Campionat d’Espanya Femení de Clubs Sub 16. Els equips que hi participen són el HC Palau de Plegamans, CH Mataró, Raxo 1 HC, Rivas Las Lagunas, CP Cuencas Mineras, CP Alcobendas, i CCM A Coruña.

Anuncis