La construcció de l’escullera, dins els terminis

Els treballs de construcció de l’escullera -a la zona de la platja de l’avinguda de la Pomereda afectada pels temporals de principis d’any- continuen a bon ritme, s’estan complint els terminis i la previsió és que finalitzin a finals d’aquest mes de maig, segons ha assegurat la regidora d’Obra Pública Mireia Castellà (JxM). Un cop es donin per acabades les obres, es procedirà a l’abocament de 20.000 m3 sorra i es deixarà el vial de la zona condicionat amb terra compactada.

A partir d’aquí, el consistori haurà de posar en marxa els treballs que li pertoquen per arranjar les voreres, l’asfaltat i la substitució de fanals, entre d’altres. Mireia Castellà ha assenyalat que en aquests moments s’està valorant quin seria el millor moment per realitzar aquestes tasques. “Una possibilitat seria donar continuïtat als treballs de l’escullera i l’altra esperar quan finalitzi la temporada, per no entorpir els negocis de la zona”, ha indicat.